Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: PR

Oktober kampeermaand bij De Jong Kampeer & Recreatie

Bij De Jong is het tot en met zaterdag 30 oktober de Oktober Kampeermaand met extra openingen op zondag 17 en 24 oktober.

De camper en caravan zijn populair. Naast de velen die hier al jaren van genieten hebben veel mensen deze mobiele manier van recreëren gevonden. Niet alleen voor vakantie maar ook voor een weekendje weg in eigen land biedt de camper of caravan een ideaal onderdak. Hoe leuk is het om ‘s morgens te ontwaken in Harlingen, ontbijten met verse koffie onder de luifel, vervolgens naar Dokkum te rijden en onderweg het elf steden monument bezoeken en na een paar gezellige uurtjes Dokkum door te rijden naar Giethoorn. Einde middag verken je Giethoorn in een gehuurde fluisterboot en bespreek je wat je die dag gedaan, gezien en beleefd hebt. Dit alles en nog veel meer doe je met de camper of caravan. 

Voor elk wat wils

Of de reis alleen, met ze tweeën of met het gehele gezin plaatsvindt, bij DE JONG zie je alle mogelijkheden bus campers, campers en caravans. Voor jonge gezinnen zijn met name de Eriba Feeling caravan met extra slaapdak en de Nova caravan met ruime zitgroep en stapelbed bij uitstek geschikt. Wie het nog mobieler wil, vindt een ruime keuze bus campers met slaapdak van nog geen 5 meter tot en met 636 cm. Ook de Hobby Beachy is een nieuw concept caravan, waarbij er meer Back to Basic gegaan wordt en zowel het gunstige lichte gewicht als de gunstige prijs aantrekkelijke factoren zijn. Ook auto’s met weinig trekvermogen kunnen hiermee mee op pad. 

Voor degene die graag van luxe houdt biedt De Jong een grote collectie campers en caravans waarbij men echt van maximaal comfort geniet. Met de woorden “een eigen huis op wielen” is hier echt niets teveel gezegd. Ook interesse in een eigen of een verhuur caravan of camper? Kom dan naar de Oktober Kampeermaand Bij De Jong. 

De showroom en winkel zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op 17 en 24 oktober zijn er EXTRA koopzondagen. Openingstijden: di. t/m vr. van 10.00 tot 17.30 uur, zat. van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 17 & 24 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie staat op www.dejongrecreatie.nl en uiteraard in de ruime showroom aan de Beeklaan 18a tot en met 24a in Hillegom De Zilk.

Meer berichten