Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

HBNZ houdt achterbanbijeenkomst

Het Bestuur van de Stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk houdt op woensdag 27 oktober voor alle huurders van de Woningstichting Sint Antonius van Padua uit een achterbanbijeenkomst in De Duinpan. De avond heeft een informatief en informeel karakter.

Er zijn diverse kraampjes ingericht waar informatie wordt gegeven en waar vragen gesteld kunnen worden over: HBNZ; Antonius van Padua afdeling Vastgoed; Antonius van Padua afdeling Wonen; Woonbond; Gemeente Noordwijk, energiecoaches, met de mogelijkheid om in te schrijven voor een energiegesprek; de Wijkagenten, leefbaarheid en veiligheid.

Namens AvP zijn onder andere aanwezig Benno Gruijters (interim-bestuurder), leden van de Raad van Commissarissen en medewerkers van de verschillende afdelingen. 

Uiteraard is ook het bestuur van HBNZ present en zijn er vertegenwoordigers van de Woonbond, de Gemeente Noordwijk en de wijkagenten.

Sprekers en thema’s

Gesproken wordt door onder meer: HBNZ- voorzitter Sjaak Geerlings over woonbeleving en energiecoaches, Benno Gruijters, interim-bestuurder Antonius van Padua over het woonruimte verdeelsysteem, wethouder Theo Alkemade over woningbouwplannen en locaties en wethouder Sjaak van den Berg over energietransitie en de Regionale Energie Strategie. Na afloop is er een forumdiscussie en gelegenheid tot vragen stellen onder leiding van Guus Terlingen.

Ook aan vervoer is gedacht,

Vanaf de Brink rijdt twee keer een nostalgische NZH-bus naar de Duinpan en de mensen worden ook weer terug gebracht naar de Brink.

Men kan uiteraard ook op eigen gelegenheid komen, er is parkeergelegenheid.

De Duinpan,Sportlaan 34 in De Zilk. Aanvang 20.00 uur; zaal en kraampjes open om 19.00 uur.

Meer berichten