Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Podcasts tijdens Week van de Opvoeding

Van 4 t/m 10 oktober is het de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema ‘Vertel eens...’ Dit thema is een uitnodiging om het gesprek met elkaar aan te gaan. CJG Hollands Midden gaat ook in gesprek en bespreekt diverse opvoedthema’s in podcasts.

Iedereen heeft een verhaal om te delen. Een verhaal waarmee we elkaar kunnen inspireren of van elkaar kunnen leren. Dit staat centraal tijdens de landelijke Week van de Opvoeding. Daarom biedt CJG Hollands Midden tijdens deze week diverse (nieuwe) podcasts aan met verschillende opvoedthema’s. Deze podcasts zijn ook nog na deze week te luisteren. Tijdens deze podcast zullen verschillende professionals en ervaringsdeskundigen het gesprek aangaan over armoede, pesten en sporten.

Luister ook andere podcasts

Naast de podcasts voor deze week zijn er ook diverse andere podcasts te vinden op de website van CJG Hollands Midden en Spotify. Denk hierbij aan relaties & seksualiteit of de serie ‘Is dit normaal?’. Hierin staan de vragen van ouders bij de ontwikkeling van kinderen centraal. Als ouder denk je misschien dat je de enige bent die tegen specifieke uitdagingen aan loopt, maar dat is lang niet altijd zo. Dit zijn meestal fases die (vanzelf) weer overgaan. Weten dat je als ouder niet de enige bent, en het gedrag van je kind daarnaast hartstikke normaal is, helpt vaak al. Met aanvullende tips en adviezen van professionals krijgen ouders handvatten om met de situatie om te gaan. De podcasts duren ongeveer een half uur.

Luisteren waar en wanneer je wilt

Tijdens de Week van de Opvoeding zullen er dagelijks nieuwe podcasts online komen. Op de hoogte blijven? Volg CJG in jouw gemeente dan op Facebook! De andere podcastafleveringen zijn online te luisteren via Spotify of de website van CJG Hollands Midden, ga hiervoor naar cjghm.nl/podcasts. 

Meer berichten