Afbeelding

VVD houdt enquête

Algemeen Politiek

De afgelopen periode is niet altijd even gemakkelijk geweest voor onze gemeente, voor de inwoners en de ondernemers in onze gemeente. De coronapandemie heeft veel onzekerheid gebracht en veel mensen hebben hier helaas onder geleden. Geleden qua gezondheid, qua gevoel van vrijheid en op economisch vlak. De onzekerheid in onder andere de horeca en de toeristenbranche – belangrijke onderdelen binnen ons dorp – heeft veel gevraagd.

Nu het einde van de pandemie gelukkig in zicht lijkt, kunnen we samen weer naar de toekomst kijken. Om ervoor te zorgen dat de partij een verkiezingsprogramma heeft voor – en door – alle inwoners van de gemeente Noordwijk, wil de VVD alle Noordwijkers, Noordwijkerhouters en Zilkers vragen om hun mening.

‘De mening van de inwoners van onze mooie gemeente is voor ons onmisbaar. Bedankt dat je van je wilt laten horen’, zo staat te lezen op de website van de partij.

De vragen zullen niet meer dan 2 minuten in beslag nemen. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om zelf aan te geven wat je belangrijk vindt voor onze gemeente in de komende jaren. De vragenlijst kan tot en met 12 oktober worden ingevuld.

Klik hier voor de vragenlijst.

Uit de krant