Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

‘Kom erbij, effe een praatje’

Met de actie ‘Kom erbij, effe een praatje’, maakt Welzijn Noordwijk mensen enthousiast om bij iemand of aan te schuiven die ergens wat aan het drinken of eten is. Wanneer je op de tafel een kaart ziet staan met ‘kom erbij’, schuif dan gezellig aan voor een praatje. Dit kan voor verrassende gesprekken zorgen. Of je nou in een groepje zit of alleen: leuk om een keer te proberen.

Eindelijk is er nu wat meer ruimte om even een praatje maken. We doen het ongemerkt regelmatig. De buurman die je tegenkomt als je de deur uitloopt. In de winkel als je even moet wachten. Met iemand die je nog van vroeger kent of misschien wel met iemand die je niet kent, op het terras als je een kop koffie drinkt na een wandeling. Het kan ineens onverwacht gezellig zijn en soms spreek je nog eens met iemand af, omdat je nog lang niet bent uitgepraat. De ‘Kom erbij’ actie maakt het makkelijker om even bij iemand aan te schuiven.

Wie doen er mee?
Verschillende horecagelegenheden uit de gemeente Noordwijk doen mee aan de ‘kom erbij, even een praatje’ actie. Eenmaal aan tafel heb je de mogelijkheid om een tafelkaart zichtbaar op tafel neer te zetten. Op die manier ziet een ander dat hij of zij bij jou/jullie aan kan schuiven. De volgende ondernemers doen mee:
• Noordwijk:
Presso; Petito Noordwijk; Proeflokaal Thomas; Café Rosser; Boekhandel en Cultuurcafé van der Meer; Pop-up spot Binnenbeach; Hema.
Noordwijkerhout:
Lunchroom Arthur; Brownies & Downies; Grandcafé/ restaurant To Me@t.

Informatie

Wil je meer weten over de actie of is iets niet duidelijk? Stuur dan een mailtje naar roy.vanschie@welzijnnoordwijk.nl of bel 06-36 15 36 23.

Meer berichten