Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Cultuur

Geen Zoom meer voor Bloom

Na maanden van thuis repeteren via Zoom mogen de zangers en zangeressen van Popkoor Bloom eindelijk weer in één ruimte samen zingen.

Vanaf 26 juni is er geen bezwaar meer tegen repeteren en kunnen koren zelfs weer uitvoeringen verzorgen. Weliswaar met anderhalve meter afstand, maar de opluchting is er niet minder om binnen het koor. 

Bloom heeft lang naar dit nieuws uitgekeken en heeft het ook ontzettend nodig, want er staan belangrijke concerten op de agenda dit jaar. De focus ligt op twee theaterconcerten in De Muze in Noordwijk op 27 en 28 november aanstaande. 

Zoals de situatie nu is, mag het theater te zijner tijd weer volledig bezet zijn. Dit uiteraard tegen de dan geldende maatregelen. Het programma draagt de titel “Vrijheid: Niet te stoppen!”. Het woord “Vrijheid” is actueler dan ooit. Het heeft sinds het uitbreken van corona een beladen betekenis gekregen door de vele beperkende maatregelen welke door de overheid werden (of nog zijn) opgelegd. 

Nu er meer versoepelingen zijn voelen velen zich ongebonden, los en vrij. Dit gevoel neemt Bloom mee in haar voorstelling. De ervaring van vrij zijn en daarin niet te stoppen, loopt als rode draad door het verhaal dat Bloom haar publiek laat meebeleven. Bloom wordt daarin ondersteund door dansgroepen, een combo, dirigent Tim Quak en regisseur Margreet Osinga. Meer info: www.demuzenoordwijk.nl. Bloom heeft momenteel vacatures in de bas en tenorpartij. De voorkeur gaat uit naar jongvolwassenen en volwassenen van middelbare leeftijd. 

Aanmelden kan via: info@popkoorbloom.nl  Of ga voor meer info naar www.popkoorbloom.nl

Meer berichten