Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Raimon Spigt (penningmeester ODI), Sjaak van den Berg (wethouder) en Adry Beugelsdijk (voorzitter ODI) | Foto: PR.<strong>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</strong></p>

Raimon Spigt (penningmeester ODI), Sjaak van den Berg (wethouder) en Adry Beugelsdijk (voorzitter ODI) | Foto: PR.     

Tijdelijk onderdak ODI

Na maanden van onduidelijkheid en zoeken heeft Toneelvereniging ODI een tijdelijk nieuw onderkomen gevonden in het voormalige kantoor van woningstichting Sint Antonius van Padua aan de Koninginneweg.

Door inspanningen van het bestuur van ODI, woningstichting Padua en de gemeente kan ODI binnenkort weer starten met haar repetities voor het aankomend seizoen. Op 14 november 2020 brandde De Schelft voor een groot deel af, in het deel wat afbrandde zat ‘het Honk’ van de toneelvereniging met daarin alle kostuums, rekwisieten en het archief. Al voor de brand kon ODI niet meer repeteren en uitvoeringen verzorgen vanwege Corona. Nu de Coronamaatregelen versoepelen, hoopt ODI ook weer op te kunnen starten. Maar daar was wel een repetitie en ontmoetingsruimte voor nodig. In de hal die tijdelijk ter vervanging van De Schelft wordt neergezet, kunnen straks de toneelopvoeringen en muziekopvoeringen worden gehouden. De hoop is dat ODI in het voormalige Padua kantoor mag blijven totdat de nieuwe Schelft gebouwd is.

Leden staan te popelen

Voorzitter Adry Beugelsdijk: “Ons nieuwe honk geeft de mogelijkheid om de repetities op te starten. Helaas is ons nieuwe honk niet geschikt om voorstellingen te geven. Daarom kijken we uit naar de tijdelijke multifunctionele hal die ook voorzien wordt van mogelijkheden voor toneel- en muziekopvoeringen. Ook hierover vinden gesprekken plaats met de gemeente samen met de andere verenigingen. Eén ding is zeker; onze leden staan te popelen om voor onze bezoekers een mooi programma neer te zetten waar weer goed gelachen kan worden. Iets waar we allemaal wel aan toe zijn.”

Meer berichten