Afbeelding
Foto:

Omroep Bo zoekt sportliefhebbers die radio en tv willen maken

Algemeen Kort nieuws

Bollenstreek • Bo, de omroep van de Bollenstreek, wil de sportprogramma’s op radio en tv uitbreiden. De omroep kijkt of er genoeg vrijwilligers zijn die wekelijks een tv-programma willen maken over sport. De invulling wordt niet alleen voetbal, maar juist ook veel aandacht voor de andere sporten en individuele sporters. Indien er genoeg jongeren zich melden, gaat de omroep proberen om deze leeftijdsgroep in eigen teams in te zetten.

Bo zoekt voor de radio voetbalverslaggevers voor met name Van Nispen, Teylingen, VVSB en Warmunda, maar ook verslaggevers die overal inzetbaar zijn. Ook radiotechnici en presentatoren zijn van harte welkom. Bo heeft drie sportprogramma’s: op zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag. Nieuwe medewerkers krijgen uiteraard eerst een interne opleiding.

Op TV wil Bo een wekelijks sportprogramma maken. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die het programma willen voorbereiden, presenteren en die inzetbaar zijn als cameraman, regisseur en editor. Ook zoeken wij cameramensen die sportwedstrijden willen filmen. Voordat je echt ingezet wordt, krijg je uiteraard intern een opleiding.

Mocht je interesse hebben kijk op onze stagepagina op bollenstreekomroep.nl of mail naar info@bollenstreekomroep.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant