Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Pixabay
Kort nieuws

Webinar over gehechtheid bij mensen met een licht verstandelijke beperking

Als er één woord is dat we veel horen in de gehandicaptenzorg, dan is het wel hechting. Hechtingsproblemen bij mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) zijn niet altijd goed te herkennen. Hoe ga je hier mee om? En wat zijn goede handvatten die je kunt toepassen?

Dit interactief webinar is een initiatief van ’s Heeren Loo, de Vrije Universiteit Amsterdam en Stichting Bartiméus, een organisatie ten behoeve van zorg voor mensen die slechtziend of blind zijn. Tijdens het webinar, op dinsdag 8 juni om 10.30 uur, krijg je antwoord op al je vragen. Dit webinar is een vervolg op het webinar Gehechtheid bij verandering. Deze is terug te kijken op sheerenloo.nl/hechting.

Voor wie?
Wie kan meedoen? Het webinar is gericht op zorgprofessionals, studenten en vrijwilligers in de zorg. Maar ook als verwant van iemand met een beperking of als andere geïnteresseerde ben je van harte welkom. Leer meer over gehechtheid bij mensen met een LVB en meld je vandaag nog aan!
Deelname aan het webinar is gratis.

Delen mag
Delen is lief! Denk je dat dit webinar interessant is voor jouw collega of iemand anders uit je netwerk? Deel dit bericht dan met je netwerk. Heb je een vraag over het webinar? Mail dan naar webinar@sheerenloo.nl.

Meer berichten