Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Pexels.com

Budget Informatiepunt is weer open

Het Budget Informatiepunt (BIP) is weer open. Op dit spreekuur kunt u terecht met al uw vragen over uw administratie en geldzaken. Hebt u bijvoorbeeld zorgen over hoe u maandelijks uitkomt met uw geld? Wilt u meer overzicht krijgen over wat uw inkomsten zijn en wat u uitgeeft? Of kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Vrijwilligers van Humanitas en medewerkers van de ISD Bollenstreek staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie en advies te geven.

Elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur is het BIP open. Alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen zijn welkom op dit spreekuur. Het spreekuur vindt plaats in een aparte zaal in het gebouw van de ISD Bollenstreek, Hobahostraat 92 in Lisse. Wilt u langskomen? Maak dan van tevoren een afspraak door te bellen met het gratis nummer 0800 95 67 000, of door een e-mail te sturen naar info@isdbollenstreek.nl.

Als u naar het spreekuur komt zullen we met u in gesprek gaan en uw vragen bespreken. Hebt u veel vragen en lukt het niet om dat op het spreekuur alleen te beantwoorden, dan kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dat kan zijn met de vrijwilliger van Humanitas of met de consulent van de ISD. U bent welkom met al uw vragen.

Meer berichten