Afbeelding
Foto: BlueOrange Studio - Fotolia

‘Typisch jongens- en meisjes gedrag’

Algemeen Kort nieuws

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Noordwijk organiseert op dinsdag 11 en 18 mei de online workshop ‘Typisch jongens- en meisjesgedrag’, voor ouders van kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Een jongen is geen meisje. Jongens worden vaak als lastig gezien. Ze zijn druk, maken lawaai, kunnen niet stilzitten en maken alles kapot. Maar zijn jongens echt lastig? Een typisch meisje is juist rustig en sociaal, zit het liefst rustig te spelen of te tekenen, houdt van priegelklusjes met kraaltjes, kletst je de oren van je hoofd over van alles en nog wat.... Maar klopt dat? Wat is typisch jongens- en typisch meisjesgedrag?

In deze interactieve workshop behandelen we de ontwikkeling van jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. We bespreken hoe je er mee om kunt gaan en er wellicht anders naar kunt kijken. We wisselen veel tips en ervaringen uit en gaan met nieuwe ideeën naar huis.

De workshop bestaat uit 2 online bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdag 11 en 18 mei 2021 van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten € 10,00 p.p. (ouderparen krijgen 10% korting).

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant