Afbeelding
Foto: Belastngdienst

Online workshop belastingaangifte

Algemeen Kort nieuws

Heb je hulp nodig bij de belastingaangifte? Of doe je dit zelf en ben je vooral nieuwsgierig of dat (nog) voordeliger kan? Tijdens deze online workshop op 17 maart van 19.30 tot 21.00 uur georganiseerd door de Bibliotheek Bollenstreek geeft fiscalist Tanja Verstelle belastingtips zodat ieder voor zich, maar wel klassikaal de belastingaangifte in kan vullen. Iedereen heeft dus na de workshop een zo voordelig mogelijk ingevulde belastingaangifte.

Tanja Verstelle vertelt wat je allemaal zelf kunt regelen voor een voordelige belastingaangifte en neemt je mee langs de onderwerpen die voor jou van belang kunnen zijn. Denk hierbij aan DigiD, de bepaling van (gezamenlijk) inkomen en vermogen, wonen, aftrek van ziektekosten, kortingen, toeslagen en eigen bijdragen en meer. Ook geeft zij informatie over giften, schenken en erven. Meedoen met de workshop kost €5,00 voor leden en €6,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over de workshop.

Tanja?Verstelle is een maatschappelijk betrokken belastingadviseur. Zij werkt onder meer?voor particulieren, ondernemers/ZZP-ers, goede doelen en het mkb. Haar specialisaties zijn digitaal mindervaardigen, crowdfunding, community finance, energietransitie,?fiscaal informatierecht?en platformeconomie. Ze is ingeschreven in het Register Belastingadviseurs.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant