Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Willemien Timmers

Noordwijk onderdeel van Open NK Poker

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker houdt op 15 maart een online voorronde voor de inwoners van Noordwijk en omgeving. Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale.

De winnaar van de online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen van Noordwijk 20/21’ die gepaard gaat met een mooie trofee. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de halve finales van het ONK Poker. Daar strijden pokerliefhebbers uit het hele land voor een plaats in de landelijke finale. Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales en zal er ook nog een bepaald percentage de kans krijgen door te breken via de online kwart finales.

Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker zullen in de zomer van 2021 live gespeeld worden aan echte pokertafels. De winnaar van de finale zal worden gekroond tot ‘Pokerkampioen van Nederland 20/21’ en laat daarmee naar verwachting ruim 20.000 deelnemers achter zich.

Iedereen die mee wil doen kan zich via www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts €7,50 aan inschrijfgeld om mee te doen. De online voorronde van Noordwijk begint om 19.30 uur.

Meer berichten