Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Welzijn Noordwijk nu ook actief in Noordwijkerhout en De Zilk

Met ingang van 1 maart kunnen alle inwoners uit de gemeente Noordwijk een beroep doen op mantelzorgondersteuning, advies bij vrijwillige inzet en welzijnsondersteuning bij Welzijn Noordwijk. Dat is een nieuw adres voor inwoners uit Noordwijkerhout en De Zilk.

De gemeente heeft de uitvoeringstaken overgezet. Voor met name de inwoners uit Noordwijkerhout en De Zilk betekent dit een verandering. Ze gaan niet meer naar het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout, maar naar Welzijn Noordwijk.

Bij Welzijn Noordwijk werken mantelzorg- en welzijnsconsulenten, adviseurs op het gebied van vrijwilligerswerk. Ze staan met ingang van maart voor alle inwoners klaar, ook wanneer het gaat om overige vragen op het gebied van Welzijn.

Mantelzorg

Mantelzorgers uit de kernen Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee kunnen terecht bij Wendy Clason via wendy.clason@welzijnnoordwijk.nl / Tel. 06 554 567 79.

Mantelzorgers uit Noordwijkerhout of De Zilk kunnen met vragen contact opnemen met Klaartje Passchier via klaartje.passchier@welzijnnoordwijk.nl / tel. 06 386 792 54.

Voor algemene vragen over mantelzorgondersteuning kun je mailen naar mantelzorg@welzijnnoordwijk.nl

Meer informatie over mantelzorgondersteuning staat op www.welzijnnoordwijk.nl / www.noordwijk.nl / www.mantelzorgpasnoordwijk.nl

Vrijwilligerswerk

Met vragen over vrijwilligerswerk in de kernen Noordwijk aan Zee of Noordwijk Binnen kun je terecht bij Aleid Guijt via aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl / Tel. 06 402 371 65.

Woon je in Noordwijkerhout of De Zilk, dan kun je terecht bij Corrie Hunnekink via corrie.hunnekink@welzijnnoordwijk.nl / Tel. 06 189 991 97. 

Welzijnsconsulent

Zoek je een leuke activiteit of interessante bezigheid in Noordwijk breed? Met vragen kun je terecht bij Nikki van der Ven via nikki.vanderven@welzijnnoordwijk.nl / Tel. 06 405 670 77.

Welzijn Noordwijk is te bereiken op tel.  071-7114334 (maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 15:30 uur) info@welzijnnoordwijk.nl.  www.welzijnnoordwijk.nl Ook te volgen op Facebook en Instagram. 

Meer berichten