Afbeelding
Foto: PR

Online Walk & Talk

Algemeen Kort nieuws

Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Hoe zorg je ervoor dat je goed op je eigen portretfoto staat voor bijvoorbeeld LinkedIn of je cv? En wat is eigenlijk een ‘goede’ foto? Tijdens de online Walk & Talk op 23 februari van 14.00 tot 16.00 uur geeft fotograaf Yvonne Körver inzicht in waar een goede foto technisch aan moet voldoen en hoe je een mindset kunt creëren die voor een goede uitstraling zorgt.

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk, ook via een profielfoto. In dit online-tijdperk is het van belang dat jouw profielfoto representatief is en de juiste uitstraling heeft. Als een foto mensen aanspreekt worden ze vanzelf nieuwsgierig naar die persoon. Iedereen kan goed op een foto staan, het is een kwestie van goede timing, goed licht, professionele kleding en een positieve uitstraling. Yvonne Körver gaat tijdens deze workshop in op zaken waar men tegen aan kan lopen bij het (laten) maken van een goede foto. En uiteraard biedt zij een aantal oplossingen aan om hier goed mee om te gaan.

Deelname is gratis, maar wel is het nodig om vooraf aan te melden. Dit kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk. Hier is tevens meer informatie te vinden over de workshop.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant