Afbeelding

Thuisevent ‘Omarmband k(n)open’

Algemeen Kort nieuws

Raak je ook langzaam aan een beetje in de knoop van de avondklok en nieuwe coronamaatregelen? Draait je hoofd overuren en komen de muren op je af? Help dan jezelf en een ander aan een goed gevoel door wat afleiding te zoeken in het maken van een fantastisch sieraad. Want dat is het resultaat van het nieuwe Palliam thuisevent ‘Omarmband k(n)open’.

Er is geen gevaar op besmetting, omdat je er deur er niet voor uit hoeft, maar er is wel kans dat je trots bent op jezelf na deelname aan dit event. Bovendien door een Omarmband te knopen met aandacht pieker je even niet en krijgen negatieve gedachten dus minder kans. Je wordt er gewoon blij van.

Door de band te dragen laat je zien dat je je verbonden voelt met mensen die getroffen worden door de Corona crisis op financieel vlak. Je kunt hem natuurlijk ook weggeven als cadeautje. Hij is immers door jou met liefdevolle aandacht speciaal voor iemand geknoopt. Van dit unieke thuisevent is 3 euro bestemd voor de lokale voedselbanken (Noordwijk en Teylingen). 

Zodra jij de Omarmbandset binnen hebt, kun je zelf bepalen hoe laat dit event begint. Sla je arm figuurlijk om iemand heen, doe jezelf plezier en schrijf je in voor dit Palliam event bij jou thuis op de bank: www.palliam.nl

Uit de krant