ODI stopt kledinginzamelingsactie
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Archief

ODI stopt kledinginzamelingsactie

Na de brand in De Schelft heeft ODI heel veel kleding ontvangen van mensen uit Noordwijkerhout en de regio. ODI is dankbaar, maar de opslag is vol dus de toneelvereniging stopt haar actie.

Veel kleding is ingeleverd bij Pieter van der Geest. ODI mag gebruik van de garderobe en het berghok in zijn café en heeft een ideale tijdelijke opslag. Ook staan en zelfs dozen met spullen bij leden thuis. Uiteindelijk hoopt de toneelvereniging een mooie nieuwe eigen ruimte met opslag te vinden. 

De AH aan de Zeestraat start een actie voor de getroffen verenigingen van de Schelft. Statiegeldbonnetjes kunnen gedoneerd worden voor de stichting die voor alle verenigingen geld inzamelt. Daarnaast is er vanaf 25 januari een kassabonnenactie. Als de klant heeft afgerekend bij de kassa, kan men de kassabon in een doos deponeren. Hoe meer kassabonnetjes, hoe groter de donatie die die de vereniging krijgt. 

ODI heeft nog wel grote behoefte aan veel professionele schminkspullen. Ook komen ze graag nog in contact met (oud-) ODI-mensen die archief spullen willen schenken of uitlenen. Neem dan contact op met info@toneelverenigingodi.nl

Meer berichten