Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Kort nieuws

Nieuwjaarsquiz bij Meetup@Noordwijk

Het blijft leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Soms is dat om een interesse te delen, maar soms ook om een vriendschap op te bouwen. Dit kan via onlineactiviteiten, maar ook door persoonlijke gesprekken op het forum van Meet up Online.

Mensen ontmoet je door het gesprek aan te gaan. Dit heeft Meetup@Noordwijk voor de covid-19 periode gerealiseerd door maandelijks met succes een pubquiz in Noordwijk te organiseren. Er kwamen veel verschillende mensen op af en er zijn leuke contacten gelegd. Bij Meetup@Noordwijk ontmoet je mensen door mee te doen met een activiteit of gewoon door een praatje te maken tijdens een afterworkborrel. In deze tijd is het lastig om elkaar persoonlijk te ontmoeten. De plekken waar je normaal gesproken even binnenliep zijn gesloten, of bepaalde activiteiten zijn voorlopig stopgezet. Wij snappen dat je het contact soms mist. Want zeg nou zelf, samen nieuwe dingen ondernemen maakt het toch net iets leuker. Met de nieuwe maatregelen blijft het voorlopig nog even zo. Toch vinden we het belangrijk dat mensen elkaar blijven spreken en ontmoeten, juist in deze tijd.

Er zijn gelukkig nog genoeg mogelijkheden om elkaar even te spreken, een interesse te delen, of om een leuke ‘coronaproofactiviteit’ te bedenken. Op donderdag 21 januari organiseren we bijvoorbeeld een toffe Nieuwjaarsquiz. Weet jij wat er allemaal gebeurd is in 2020? Het was in ieder geval een jaar om niet te vergeten. We kunnen elkaar niet face to face uitdagen, maar dat maakt het niet minder leuk. Met deze leuke online pubquiz vorm je een groepje via whatsapp en ga je de strijd met elkaar aan. Via Zoom krijg je de vragen te zien en Meetup@Noordwijk geeft de leuke sfeer die je van ons gewend bent.

Hoe werkt het?
Geef je nu op voor de Meetup@Noordwijk online Nieuwjaarsquiz op donderdag 21 januari vanaf 19.30 uur. Strijd mee en test je algemene kennis met gezellige mensen uit de omgeving en een heerlijke bitterballetje en borrel thuis. Aanmelden kan via info@meetupnoordwijk.nl. We hebben wel je telefoonnummer nodig bij de aanmelding, voor het vormen van een team via whatsapp. De link van Zoom krijg je een dag voor de start. Wil je niet meedoen met de quiz, maar vind je het wel leuk om met andere mensen in contact te komen? Neem dan een kijkje op www.meetupnoordwijk.nl voor meer informatie. 

Meer berichten