Carnaval vier je altijd en overal
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
carnaval

Carnaval vier je altijd en overal

Over een maand begint het grootste feest van het jaar in óók in Noordwijkerhout.

Achter de schermen zijn de Kaninefaaten al een paar maanden druk bezig met de organisatie een coronaproof carnaval.

“Het is een gevarieerd programma met vele activiteiten. Houd vanaf heden onze website en social media kanalen in de gaten voor alle informatie, laat de organisatie weten. “Onder de noemer Kaninefaaten LIVE worden een aantal online evenementen met een livestream uitgezonden.” 

Een muziekbingo met The Euros op zaterdag 6 februari (vanaf 20.30 uur), een pubquiz op vrijdag 12 februari (vanaf 20.30 uur), en op zaterdag 13 februari een interactief spektakel voor de jeugd (16.00 tot 17.00 uur) met vanaf 17.00 uur diverse artiesten en feest dj’s. 

Tickets (inclusief borrelpakketten) zullen te koop zijn in de ticketshop. 

Zaterdag 13 februari is er overdag een Omgekeerde Kinderoptocht. Deelnemers blijven thuis en tonen aldaar een creatie, een dansje, of carnavaleske outfit aan de jury. 

Zondag 14 februari (14.00 tot 17.00 uur) is een feest der herkenning. Een heerlijke middag vol nostalgie met filmpjes en beelden uit het rijke archief van de Kaninefaaten. Te zien via www.kaninefaaten.nl en omroep BO. 

Traditiegetrouw eet Kokkerhout boerenkool op de carnavalsmaandag tijdens de Boerenbruiloft. De bruiloft gaat dit jaar helaas niet door, maar de traditie daarentegen houden we op maandag 15 februari in stand. Onder de noemer “Heel Kokkerhout eet boerenkool” zullen in samenwerking met lokale leveranciers heerlijke boerenkoolpakketten worden verkocht via de Ticketshop van de Kaninefaaten. Deze zullen vervolgens afgehaald kunnen worden bij de lokale slagers.

Meer berichten