Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Feest bij Van Nes na het winnen van De Sterkste Schakel. | Foto: PR</p>

Feest bij Van Nes na het winnen van De Sterkste Schakel. | Foto: PR

(Foto: )

Van Nes wint twee Sterkste Schakels

Op vrijdag 13 november is familiebedrijf Van Nes verrast door de organisatie van de Sterkste Schakel met twee prachtige prijzen: de Sterkste Schakel publieksprijs & de eerste plaats in de categorie Detailhandel Non-Food.

In Noordwijkerhout vloog de confetti door de lucht en wordt het, binnen wat er mogelijk is met de huidige maatregelen, gevierd! “Twee keer winnen, zoals Van Nes, dat is uniek en echt nog nooit eerder voorgekomen”, aldus de organisatie van De Sterkste Schakel.

Ieder jaar vindt de uitreiking van dé Rijnlandse ondernemingsprijs, de Sterkste Schakel, plaats. De finale zou eigenlijk in maart zijn, maar werd in verband met de maatregelen een aantal keer verzet. Op vrijdag 13 november was het eindelijk zover en mochten de winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Het team van Van Nes werd verrast door een camper die kwam aanrijden en was vereerd dat ze deze twee prijzen in ontvangst mochten nemen. Team Van Nes: “Dat wij de Sterkste Schakel publieksprijs én de eerste plaats in de categorie Detailhandel Non-Food zouden winnen hadden we natuurlijk gehoopt, maar nu is het ook werkelijkheid geworden… daar zijn wij zo blij mee!”

Van Nes is een echt familiebedrijf gevestigd, te herkennen aan de tweede generatie Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes. Ieder heeft een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Meer berichten