Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Kort nieuws

Online feest voor vrijwilligers

Op 7 december vindt het Vrijwilligersfeest 2020 plaats. In dit bijzondere jaar willen we waardering uitspreken voor alle vrijwilligers en buurtbewoners van Noordwijk. Tijdens deze avond kun je genieten van leuke muziek en worden de vrijwilligers- en buurtprijzen uitgereikt door wethouder Dennis Salman en burgemeester Wendy Verkleij.

Het is een uitdagend jaar. Des te belangrijker om aan elkaar te denken, iets voor elkaar te kunnen betekenen en soms elkaar te ondersteunen waar nodig. We hebben dit jaar ook buurtprijzen toegevoegd. Bijzonder om te zien wat buren voor elkaar hebben gedaan in de afgelopen tijd. Van een simpele goedemorgen en een praatje tot een boodschap doen voor je zieke buurman. Daar mag zeker aandacht aan worden besteed.

Het gaat anders dan in de voorafgaande jaren, gezien fysiek bij elkaar komen dit jaar niet mogelijk is. Het vrijwilligersfeest vindt online plaats. De feestelijke avond wordt afgesloten met een toost vanuit je eigen huiskamer.

Ben je vrijwilliger of buurtbewoner en heb je wel zin in een feestje? Houd www.welzijnnoordwijk.nl in de gaten. Uiterlijk 4 december wordt een link geplaatst op de website waarmee je kunt inloggen voor het feest. Meer info bij Aleid Guijt, aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl

Meer berichten