Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: LLia@
Kort nieuws

Walk & Talk met vitaliteitscoach

Ilona de Haas is vitaliteitscoach en helpt mensen op een praktische manier ontdekken wat bij ze past en hoe ze hier daadwerkelijk wat mee kunnen gaan doen. In november, december en januari geeft Ilona online workshops over werk en vitaliteit. We zijn allemaal anders, daarom gelooft Ilona niet in een quick fix, maar in echt doen wat voor iemand persoonlijk werkt. Op die manier blijft het leuk en is het vol te houden.?

De eerste online workshop is op 24 november van 14.00-16.00 uur en geeft antwoord op vragen als:?hoe blijf je gemotiveerd??Hoe hoog leg jij de lat voor jezelf?

De workshop 2 is op 29 december en heeft als thema ‘Ontdek de power in jezelf’. De laatste workshop van 26 januari gaan deelnemers aan de slag met de vraag Hoe zit het met jouw vitaliteit?

Deelname is gratis, maar aanmelden voor de online workshops is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar Nathalie Harthoorn, bibliothecaris specialist in de bibliotheek van Noordwijk nharthoorn@biblitoheekbollenstreek.nl.

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl

Meer berichten