Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Burgemeester ontvangt 1e jaarprogrammaboekje ODI

Burgemeester Wendy Verkleij ontving 2 oktober het nieuwe jaarprogrammaboekje van ODI. Hierin staat welke voorstellingen voor het komende jaar staan gepland.

Verkleij kreeg het eerste exemplaar om het belang van cultuur in Noordwijk te benadrukken. Cultuur die nu met de coronapandemie overal in de knel komt. Zij waardeerde de positieve houding om een jaarprogramma te presenteren. Er zijn al flinke aanpassingen in het programma gemaakt om rekening te houden met maatregelen die de overheid heeft genomen om het coronavirus terug te dringen.

ODI volgt de RIVM-richtlijnen en zal indien nodig het programma verder aanpassen nu de regels zijn aangescherpt. Alle donateurs en sponsors krijgen een boekje. Actuele aanpassingen worden gecommuniceerd via de lokale pers.

Het hebben van goede contacten met de gemeente is voor de vereniging belangrijk, daarom werd op deze manier toneelvereniging ODI onder de aandacht van de burgermoeder gebracht. Bij de gemeenteraad heeft de toneelvereniging al een goede basis: meer dan 10 procent van de raadsleden is lid geweest van ODI.

Een prima opstapje om plankenkoorts onder controle te krijgen en te spreken in het openbaar. De club is druk op zoek naar extra donateurs, spelende leden en ook versterking voor het licht en geluid team.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@toneelverenigingodi.nl .

Op de foto: burgermeester Wendy Verkleij ontvangt het eerst boekje van Martien van der Poel, secretaris toneelvereniging ODI.

Meer berichten