Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Afscheid Connie van Rijt

De Dierenhoeve en haar bewoners hebben 30 juni afscheid genomen van Connie van Rijt-Bosman. Zij heeft 15 jaar lang de cliënten van Rivierduinen met veel liefde en toe wijding begeleid op De Dierenhoeve.

Omdat Rivierduinen zich terugtrekt van De Dierenhoeve, zal Actor Consultancy/BLiNG de dagbesteding en (opleidings)trajecten overnemen. Daarbij verandert er voor de huidige cliënten zo min mogelijk. Erika zal als vast gezicht blijven op de Boerderij. Connie heeft aangegeven liever in dienst te blijven bij Rivierduinen en zal verder gaan op een andere locatie.

Actor Consultancy (cliënt begeleiding) is met De Palmboom (kinderopvang), een van de partners die het mede mogelijk maken voor De Dierenhoeve om straks te verhuizen naar De Engelse Tuin. Maar wat nog belangrijker is: de toekomst van de dagbesteding en/of reïntegratie op De Dierenhoeve is hiermee veilig gesteld. Want zoals Connie aangaf in haar afscheidsinterview: "Maar qua werkplek is het hier zo mooi! Als je ‘s morgens vroeg komt… zoveel vogelgefluit, zo’n stille, fijne sfeer. En als je ziet wat dat met de cliënten doet: binnen zitten ze te vaak op elkaars lip en in elkaars spanningsveld, maar buiten kunnen ze elkaar ontlopen, er is ruimte en dat geeft rust.”

Nieuwsgierig naar alles wat op De Dierenhoeve gebeurt? De twee maandelijkse nieuwsbrief is op te vragen via vrijwilligers@dierenhoeve.nl

Meer berichten