'Het puberbrein en gamen' | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Cor de Mooy

'Het puberbrein en gamen'

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) houdt in Noordwijkerhout een lezing over het puberbrein en gamen, voor ouders met tieners van elf jaar en ouder.

Waarom vinden ze het zo moeilijk om hun game neer te leggen? Wat is er slecht aan gamen, wanneer moet je je zorgen gaan maken en wat is er eigenlijk heel erg goed en gezond aan gamen?

Dr. Aletta Smits -bekend van de succesvolle lezingen Puberbrein- geeft op een boeiende manier een kijkje in het brein van een puber. Een brein dat voor veel volwassenen onbegrijpelijk is. In deze vrolijke lezing houdt Aletta Smits ouders een spiegel voor over games en gamen.

Deze gratis lezing vindt plaats op maandag 29 juni van 19.30 tot 21.00 uur op het Teylingen College Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. In verband met de Corona maatregelen kan je de zowel live als online volgen. Aanmelden voor beide vormen kan via www.cjgnoordwijk.nl of hier.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>