Ladies Only Netwerkborrel | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Ladies Only Netwerkborrel

Ladies Only Netwerkborrel Noordwijk en Regio is een organisatie voor diverse vrouwen die werkzaam zijn in verschillende branches. In grote en kleine bedrijven maar ook in loondienst. Initiatiefrijke vrouwen die minimaal overwegen om ondernemer te worden.

Ladies Only Netwerkborrel staat geheel in het teken van vrouwen die elkaar ontmoeten. Om met op basis van gezellig samen zijn aandacht te geven aan brainstormen, luisteren, delen en ontvangen.

Het doel is niet geforceerd netwerken, pitchen of ongemakkelijke gesprekken voeren. Het gaat vooral ook om elkaar te leren kennen en daardoor elkaar inspireren op zakelijk gebied.

De bijeenkomsten van Ladies Only Noordwijk zijn heel bewust laagdrempelig en men kent geen contributie. Er is slechts de verplichting om aan te melden voor de bijeenkomsten.

De organisatie is er bijzonder trots op dat op de bijeenkomst van maandag 15 juni niemand minder dan Amy van der Ham, auteur van het boek ‘Zo doe je dat’ en afkomstig uit Noordwijk, als speciale gast kan worden verwelkomt.

Amy (1990), die als jong meisje al geld verdiende door in de supermarkt waren aan te bieden, heeft in 2013 met alleen €500 spaargeld als beginkapitaal, haar eerste bedrijf opgericht. Mede dankzij haar doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen is zij nu – 7 jaar later – directeur van 3 bedrijven en heeft een miljoenenomzet.

Amy van der Ham wil bezoeksters laten zien dat het belangrijk is om te werken aan onafhankelijkheid in combinatie met ambitie en weten waar je goed in bent.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 15 juni in de gezellige lounge van Hotel Oranje in Noordwijk om 18.30 uur. Het officiële gedeelte start om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De Noordwijkse Trea Strijd verzorgt deze keer de muzikale omlijsting. De verplichte aanmelding kan via: ladiesonlynoordwijk@gmail.com

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>