Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: pr

Marente geeft tablet- en iPad lessen aan huis

Regio n In deze tijd van thuisblijven is het fijn als ouderen hun wereld kunnen vergroten en via beeldbellen toch contact kunnen maken met familie. Om dit mogelijk te maken start Marente met Tablet- en iPad lessen aan huis. Een ervaren docent komt bij deelnemers thuis en leert hen alles wat ze willen weten. De lessen zijn een op een en geheel volgens de geldende richtlijnen van het RIVM.

Om de wereld van ouderen te vergroten start Marente met Tablet- en iPad lessen aan huis. Van beeldbellen met familie tot Facebook en buienradar tot online de krant lezen. In een paar lessen leren deelnemers thuis om te gaan met de iPad of Tablet en wordt hun wereld vergroot in deze tijd van thuis blijven. De lessen worden een op een gegeven door onze ervaren docent. Uiteraard houdt zij rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM en met uw veiligheid. Tijdstip en de geschikte dag wordt in overleg afgesproken. Het is eventueel ook mogelijk om de lessen te volgen op een Smartphone of iPhone.

Aanmelden kan bij Ledenservice Marente via telefoonnummer 071-409 32 23. Meer informatie over de lessen en (online) cursussen en uitstapjes staat op www.marente.nl/ledenvoordeel.

Meer berichten