Toerisme weer voorzichtig van start | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Toerisme weer voorzichtig van start

Vanaf morgen, 1 mei om 12.00 uur, is recreatief nachtverblijf op campings, bungalowparken, strandhuisjes, Bed & Breakfast in de gemeente Noordwijk weer mogelijk.

Het intrekken van het verbod op recreatief nachtverblijf betekent een versoepeling van de coronamaatregelen, vastgelegd in de vierde Noodverordening van de Veiligheidsregio Hollands Midden. Dit geldt alleen voor het recreatief nachtverblijf zonder gedeelde sanitaire voorzieningen en waar de 1,5 meter maatregel uitvoerbaar is. Het eerdere verbod heeft het aantal reisbewegingen verminderd waardoor de zorgcontinuïteit gewaarborgd kon worden. 

Op de website noordwijk.info zal de actuele informatie op pagina met actuele informatie en onder accommodaties worden aangepast en zichtbaar zijn vanaf morgen 1 mei.

Volgende week en juist niet voor het weekend, stuurt Noordwijk Marketing een nieuwsbrief uit naar Nederlandse consumenten met vermelding van de versoepeling van maatregelen. De boodschap zal zijn: 'Noordwijk, welkom en gastvrij. Blijf vooral goed voor jezelf en elkaar zorgen en neem alle maatregelen in acht.

Door de nieuwsbrief volgende week te versturen, kan men zorgen voor een ‘zachte’ landing en kan men eerst de reisbewegingen in het weekend afwachten. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>