Iets extra's voor alle mama's | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: pr

Iets extra's voor alle mama's

De tijd staat stil en vliegt tegelijkertijd voorbij... want zondag 10 mei is het 'gewoon weer' Moederdag.

Op bezoek gaan, een knuffel geven, met elkaar (uit) eten, kortom: al die zaken die we zo normaal vinden, is dit jaar voor velen niet mogelijk. Mama blij maken met iets onverwachts gezelligs in deze krant, kan wél! Zoals bijvoorbeeld een mooie foto van de (klein)kinderen, huisdier(en) of iets anders waar ze blij van wordt.

De redacteuren van het Noordwijkerhouts Weekblad en De Noordwijker willen u graag helpen om mama's en oma's te verrassen met een gratis berichtje met foto.

Volgende week staat in onze krant een speciale pagina, hopelijk vol leuke foto's en lieve berichtjes. Hoe kunt u meedoen? Schrijf een berichtje (maximaal 23 woorden) en stuur dat samen met een foto (minimaal 200 kb) naar redactie@denoordwijker.nl. Volgende week plaatsen we de berichtjes in de krant. Indien het er te veel zijn, gaat plaatsing op volgorde van binnenkomst. Bij te veel berichten plaatsen we een week later gewoon nog een pagina.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>