Corona afgelastingen UPDATE | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Corona afgelastingen UPDATE

Hieronder staan afgelastingen, annuleringen, sluitingen, maatregelen en andere zaken als gevolg van het coronavirus. De redactie streeft ernaar om deze lijst zo up to date mogelijk te houden. Wilt u ook worden vermeld, stuur dan een mail naar   redactie@noordwijkerhoutsweekblad.

 Gemeente Noordwijk 

- Vergaderingen gemeenteraad tot 6 april afgelast. alsmede:  

- Raadsvergadering dinsdag 24 maart 

- Rondetafelgesprek dinsdag 31 maart 

 Kerkdiensten 

- Witte Kerk tot 6 april

- Parochie St Maarten tot 6 april alle weekenddiensten

Overig

- Expositieruimte van NoVaTo aan de Zeestraat is voorlopig gesloten

- Concert Stolling Rones op 28 maart in café Van der Geest wordt uitgesteld

- Alle activiteiten in Puyckendam tot 6 april

- Alle activiteiten van het KBO gaan NIET door

- Kom in de Kas, 4 en 5 april gaat NIET door 

- De bridgeclubs leggen voorlopig de kaarten neer tot 6 april.

- Koningsmarkt 2020.

- Alle scoutingactiviteiten zijn voorlopig stilgelegd. Het zou een mooi jubileumjaar: Scouting Bosgeest zou dit jaar voor de 60e keer hun rommelmarkt houden. De vrijwilligers waren al begonnen aan de voorbereidingen, maar helaas blijft het dit jaar op 27 april stil rond de Witte Kerk. Door alle beperkingen was het spullen inzamelen een stuk lastiger geworden. Daarnaast wil de vereniging haar vrijwilligers en leden ook niet in gevaar brengen. 

Ook de aan de markt gekoppelde stroopwafel verkoop is voorlopig van de baan. Er wordt gekeken of die met de start van het seizoen in september ingehaald kan worden. Want financieel is dit een flinke klap voor de vereniging. 

De scouts houden er verder wel de goede moed in. De leiding is aan het kijken of opkomsten op een digitale manier voortgezet kunnen worden want het plezier voor de leden staat voorop. "Als we onze jeugdleden niet op het clubhuis kunnen vermaken. Dan maar met gekke thuisopdrachten."

Wel wil de vereniging iedereen die spullen gebracht heeft en alle vrijwilligers die hard aan de voorbereidingen gewerkt hebben van harte bedanken en volgend jaar zullen we uiteraard weer een mooi evenement neerzetten tijdens Koningsdag, en dan echt voor de 60e keer!

Gesloten:

de Boekhorst, VVSB Sportpark, VV Van Nispen, Sportpark Duinwetering Noordwijk en VV Noordwijk, Nieuwe Zeeweg Noordwijk, Korfbalvereniging Fluks, Handbalvereniging MSV, Hockeyvereniging NHC, Lageweg Noordwijk, VV SJC

Uiteraard zijn alle andere buitentennisparken en ijsbanen ook gesloten.

Verzoek vereniging, vrijwilligers en omwonenden: De gemeente heeft de plicht te handhaven. Tevens doet zij een beroep op de vereniging, vrijwilligers en omwonenden. Wees oplettend. Meld als er jeugd op de parken aanwezig is en geef dit door via fixi.nl.

- Kijk op www.ggdhm.nl voor de laatste stand van zaken in onze regio. Hierop staat een    live blog. GGD Hollands Midden communiceert de eventuele nieuwe besmettingen vanaf vandaag dagelijks uiterlijk om 10.00 uur op de live blog en via Twitter en Facebook. Ook overig nieuws over het coronavirus, zoals bijvoorbeeld patiënten die weer hersteld zijn van het coronavirus in onze regio, wordt hier vermeld.  

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>