Scouting Bosgeest viert verjaardag Lord Baden | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Scouting Bosgeest viert verjaardag Lord Baden

Het was zaterdag 29 februari geen normale opkomst bij deze Noordwijkerhoutse Scoutingvereniging. Het was weer tijd voor een jaarlijks terugkerend feestje.

Meer dan honderd jaar geleden werd Scouting bedacht door Lord Baden Powell. Rond zijn verjaardag, 22 februari, wordt dat bij Scouting Bosgeest gevierd. Zaterdagmiddag zijn alle Bevers, Esta’s, Welpen, Verkenners, Padvindsters, Explorers en leiding gaan zwemmen. Het feest ging door op het clubhuis waar de kinderen pannenkoeken kregen voorgeschoteld die in no-time werden verorberd.

Zaterdag 7 maart komt Scouting Bosgeest weer in actie voor de Jantje Beton Collecte: buitenspelen is namelijk niet voor ieder kind vanzelfsprekend. En veel kinderen kunnen daarnaast ook niet naar een club of vereniging. Jaarlijks zetten de Scoutingleden zich in om tijdens de Jantje Beton Collecte geld op te halen voor de projecten van Jantje Beton en de eigen clubkas. Met meer inkomsten is meer mogelijk, zoals onderhoud, aanschaf en vervanging van materialen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>