Justin Vink speelde een goede wedstrijd bij Van Nispen. | Foto: Trudy vd Berg

Zuur verlies voor Van Nispen

Sport

Van Nispen miste veel basisspelers in de thuiswedstrijd tegen VSV uit Velserbroek. Door blessures en vakantiegangers was het puzzelen voor trainer Roy Schulpzand om een elftal op de been te brengen.

Van Nispen begon goed. In de eerste helft waren de kansen voor zowel Van Nispen als VSV erg klein. Het drassige veld deed er ook geen goed aan en op een paar kleine kansje na bleef de teller op nul bij rust. In de tweede helft kwam er nog meer strijd in het veld en werd geknokt voor elke meter. Een kwartier na rust kreeg Cody Zonneveld een lange bal van achteruit en zette twee tegenstanders en de keeper op het verkeerde been en schoot beheerst de 1-0 binnen.

VSV zette nu nog meer aan en de geelhemden uit De Zilk kregen het zwaar. VSV kegelde een bal op de paal en de ingevallen Xavi Noltenius van Elsbroek schoot, namens Van Nispen, hard op doel. De keeper van VSV moest alles uit de kast halen om de schade te beperken maar wist in een uiterste kracht inspanning de bal uit zijn doel te houden. Ook keeper Rien de Jong van Van Nispen moest een paar keer in actie komen maar wist vooralsnog zijn doel schoon te houden. Een kwartier voor tijd was Moreno Blom die de 1-1 op liet tekenen. Van Nispen deed er alles aan om dit gelijke spel binnen te halen maar de arbiter van dienst vond het nodig om 10 minuten blessuretijd bij te tellen. Waar de beste man dat vandaan haalde weet niemand. Feit is wel dat Van Nispen in de 96ste minuut de 1-2 om de oren kreeg. Met man en macht werd er nog geprobeerd om de 2-2 op het scorebord te krijgen zelfs keeper Rien de Jong ging bij de laatste vrije trap en daar opvolgende corner mee naar voren. Helaas was het niet genoeg en maakte VSV er in de 10de minuut van de blessuretijd nog 1-3 van. Een zure nederlaag voor de Vannispianen maar de complimenten voor de inzet van het hele team!

Zondag 9 februari speelt Van Nispen uit bij WVC, aanvang 14.00 uur. De bus vertrek om 12.30 uur, verzamelen om 12.15 uur.