Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Afhaalpunten Noordwijkerhouts Weekblad verdubbeld

Uitgeverij Verhagen heeft met ingang van januari de afhaalpunten van uw huis-aan-huisblad Noordwijkerhouts Weekblad verdubbeld.

"Naast de huis-aan-huis bezorging willen we op nog meer plekken bereikbaar zijn", verduidelijkt Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen zijn keuze. "Daarom zijn wij ertoe overgaan om meer mensen de gelegenheid te bieden ons Noordwijkerhouts Weekblad te lezen."

'De uitgeverij leeft in een tijd van een snel veranderende markt die meer dan ooit vraagt om ondernemersgeest', merkt Bouman op. "Social en online worden steeds belangrijker, terwijl aan de andere kant print nog breed gewaardeerd en ingezet wordt door gemeenten en ondernemers. Om de redactionele- en commerciële boodschap nog beter onder de lezers te brengen, hebben wij een groot aantal extra afhaalpunten gerealiseerd.Door heel Nederland hebben verspreiders van huis-aan-huisbladen moeite om de bezorging goed rond te krijgen", vervolgt Bouman, "en dat zal door diverse andere ontwikkelingen alleen nog maar moeilijker worden. Door het plaatsen van meerdere afhaalrekken bereiken wij ons doel dat iedere inwoner binnen vijf minuten vanaf zijn of haar woning onze krant moet kunnen bemachtigen. Uitgeverij Verhagen doet er alles aan om te realiseren dat onze inwoners een kwalitatief goed huis-aan-huisblad in de brievenbus krijgen. Tevens richten wij ons de komende tijd nog meer via speciale campagnes op nieuwe bezorgers."

Online

"Uitgeverij Verhagen blijft ook in 2020 de 'Oren en ogen van de samenleving'. Door onze lokale krant regelmatig te lezen weet u precies wat er in uw gemeente reilt en zeilt. Dat is het mooie van het maken van een lokale krant. Ons redactieteam bedient u wekelijks met een compilatie aan gebeurtenissen waardoor u bij blijft. Dat geldt ook voor online. Alle kranten hebben een eigen website, waarop ook de krant wekelijks staat en waar 24/7 te lezen is wat er in het dorp gebeurt. Dat geldt ook voor de eigen website van Uitgeverij Verhagen."

Naast de gemeenteberichten in onze krant zijn de digitale versies ook wekelijks te vinden op de website van de gemeente, op alle websites van de lokale kranten en de site van Uitgeverij Verhagen. Bij het melden van een bezorgklacht bestaat ook de mogelijkheid de krant digitaal toegezonden te krijgen.

Afhaalpunten

Op de voorpagina staan de adressen van alle afhaalpunten. De krant is op die adressen vanaf woensdagmiddag verkrijgbaar.

Meer berichten