Inschrijving NSL Trailrun 2020 is geopend | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
 | Foto: Oliver Jennrich
| Foto: Oliver Jennrich
Sport

Inschrijving NSL Trailrun 2020 is geopend

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) houdt op 19 januari weer een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk. Voor dit evenement is het aantal deelnemers beperkt tot 300 inschrijvingen.


Huub Oude Groen, voorzitter van het wedstrijdorganisatie comité legt uit wat een trailrun is. "De Trailrun is een wedstrijd voor hardlopers en kenmerkt zich door een gemarkeerde route, die door de lopers zelf gevonden dient te worden. Een soort van speurtocht op tempo waarvan geen kaart met parcours wordt vrijgegeven tevoren."
Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (8 km) en een lange afstand (16 km). Beide afstanden bestaan uit een uniek parcours.

Er is een limiet van 300 deelnemers. Zodra dit aantal is bereikt sluit de voorinschrijving. Voorinschrijving kan tot vrijdag 17 januari 20.00 uur via www.av-nsl.nl en kost €7,00. Dit geldt voor beide afstanden.
Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9.30 uur in het clubhuis Cooling Duin op de parkeerplaats Duindamseslag. Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968 en viert dit jaar haar gouden jubileum. Meer informatie over de NSL staat op www.av-nsl.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>