Dorp in kerstsfeer: Kerstwijkerhout | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
20 December wordt Noordwijkerhout Kerstwijkerhout. | Foto: Lev Dolgachov
20 December wordt Noordwijkerhout Kerstwijkerhout. | Foto: Lev Dolgachov

Dorp in kerstsfeer: Kerstwijkerhout

Ook dit jaar staat er weer een leuk kerstweekend op het programma in het centrum van Noordwijkerhout. Van vrijdag 20 tot zondag 22 december wordt het centrum gevuld met gezelligheid, muziek en kerstsfeer. Het hele wekend staan er tien leuke kerstkraampjes, met kerstartikelen van ondernemers, waar men het hele weekend van kan genieten.

Op vrijdag om 13.00 uur het startsein van Kerstwijkerhout. Om 19.00 uur begint de Lichtjesavond met een kerstwandeling van Carolinde van der Linden bij de kerk. Om 19.05 uur geven de wethouders het startsein van een nieuwe lichtprojectie op de kerk gemaakt door Mariëlle Rol met op de achtergrond livemuziek van de band Bubblegumm.

De wethouders Van den Berg, De Jong en Ter Hark delen soep uit op het terras bij Erik (bij de Buren). Door het hele dorp is er glühwein en warme chocolademelk op diverse plekken te verkrijgen (VVV, Vink, Sante). De scouting is er elk jaar weer bij met lekkere marshmallows op het vuur en ook kunt u met de kerstman en zijn elfjes op de foto.

In de kerk verzorgt de Harpe Davids dit jaar een concert. Op zaterdag en zondag kunt u opnieuw langs de kerstkraampjes, is de kerstman er ook weer bij en kan men genieten van livemuziek. Op zondag speelt van 12.00-16.00 uur het Charles Dickens-orkest van Jeanne d'Arc.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>