Overhoop: muzikaal kerstverhaal met De Sjaan en Elan | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Overhoop: muzikaal kerstverhaal met De Sjaan en Elan

Muziekvereniging St Jeanne d'Arc, koor Elan, Toneelgroep Louis Bouwmeester en solisten Maurits Draijer en Lene Groothuis (zang) voeren 13, 14 en 20 december het muzikale kerstverhaal OverHOOP uit.

Het verhaal is gebaseerd op het klassieke kerstverhaal Vadertje Panov van Tolstoj en is voor de gelegenheid door regisseur Niek Molkenboer in een eigentijds jasje gegoten. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Peter Habraken. De organisatie van het evenement is in handen van Jeanne d'Arc. Kaartjes via www.stjeannedarc.nl/kaartverkoop. Donateurs en Sponsors van Jeanne d'Arc kunnen twee gratis kaarten krijgen voor de voorstelling op zaterdag 14 december in de Schelft in Noordwijkerhout. Mail hiervoor naar: contact@stjeannedarc.nl.

Iedere woensdag repeteert het koor in De Duinpan in De Zilk. Het koor heeft zich gespecialiseerd in het pop- en musicalrepertoire, vandaar dat de match met Jeanne d'Arc voor de uitvoeringen van OverHOOP gemakkelijk gemaakt kon worden.

Momenteel werken koor, orkest, toneelgroep en solisten hard aan de voorbereidingen. Daarnaast zijn vrijwilligers bezig met de organisatie van het evenement, zoals het verzorgen van de decors, het plannen van de repetities, het inrichten van de zalen en het starten van de kaartverkoop.

Er zijn drie uitvoeringen: 13 december in de Maria ter Zee kerk in Noordwijk, 14 december in De Schelft in Noordwijkerhout en 20 december in De Duinpan in De Zilk. De voorstelling is mede tot stand gekomen door subsidie van de gemeente Noordwijk vanuit het initiatief 'Cultuur verbindt'. Dit initiatief is bedoeld om de drie dorpskernen (Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk) van de nieuwe fusiegemeente Noordijk op cultureel gebied te laten samenwerken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>