Mantel goed voor 1100 euro | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Aad van Ruiten en pastoor Martien Straathof. | Foto: pr
Aad van Ruiten en pastoor Martien Straathof. | Foto: pr (Foto: )

Mantel goed voor 1100 euro

De verkoop van de partij tulpenbollen 'De mantel van Sint Maarten' bracht 1100 euro op bij een geslaagde Sint Victor kerkenveiling.

Op vrijdagavond 1 november was er weer de jaarlijkse kerkenveiling van de Sint Victorkerk en de opbrengst is het mooie bedrag van maar liefst € 51.891,- geworden.

Het bedrag is iets meer dan vorig jaar en dus is het veilingcomité uitermate content met het mooie resultaat en dankt de aanbieders van de veilingartikelen en de kopers daarvan weer voor... hun gulle gaven.

Onder het genot van een hapje en drankje kwamen ruim 450 artikelen waaronder diverse etentjes, flessen drank, bloemen en planten onder de hamer. Bijzondere items waren o.a. 25 gaasbakken, diverse Mexicaans verkopen, 1 meter krentenbrood, vijf kisten peen, een rondvlucht, een rondrit met de tuktuk van Munnekeweij, een aantal voetbalwedstrijden in de eredivisie, vijf balen stro en een hotelovernachting en kon men een flink aantal keer bieden op o.a. een aangeklede gezellige borrel in de Victorkerk op vrijdag 17 januari 2020. Voor deze gezellige avond kunt u zich overigens nog opgeven want er is nog ruimte hiervoor.

Een bijzondere kavel was een partij tulpenbollen met de naam 'De mantel van Sint Maarten'. Deze kavel bracht uiteindelijk 1100 euro op. Bollenkweker John van der Slot was de hoogste bieder en hij zegde toe dat de tulp altijd in het zicht van de Sint Victorkerk geteeld zal gaan worden.

De totale opbrengst inclusief loterij, advertenties en de georganiseerde tennisavond gaat naar het onderhoud van de Sint Victorkerk en voor mensen uit de Victorparochie die zich inzetten in ontwikkeling.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>