Joost Verwer houdt achterin het hoofd koel. | Foto en tekst: Trudy van den Berg. Foto: trudy vd berg

Van Nispen - WVC eindigt zoals het begint

Sport

DeZilk • In de eerste helft was het zondag WVC die de toon zette en had Van Nispen weinig in te brengen.

De gasten uit Oude Wetering vergaten echter te scoren maar waren wel de betere op het veld. Van Nispen kreeg nog wel een vrije trap in het strafschopgebied na een terugspeelbal die de keeper van WVC in zijn handen nam.

De vrije trap leverde echter niets op. De rust brak aan bij een 0-0 stand. Na de rust kwamen de geelhemden beter uit de kleedkamer dan hun opponenten. Van Nispen speelde wat feller en was minder slordig in de passing dan in het eerste bedrijf.

Halverwege de tweede helft kreeg Dorus van der Voort de bal over rechts en was hij sneller dan zijn tegenstander. Oog in oog met de keeper van WVC wist hij helaas niet af te ronden. Vlak voor tijd kreeg Van Nispen nogmaals de kans om de wedstrijd te beslissen maar de kopbal vloog over het doel. Beide ploegen moesten met een puntje genoegen nemen. Het was en bleef 0-0. Volgende week speelt Van Nispen uit bij VVH/Velserbroek. Aanvang 14.00 uur de bus vertrek om uiterlijk 12.30 uur. Verzamelen om 12.15 in de Sportlaan.