Jarige Speelakker zoekt vrijwilligers | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Waterplezier in de Speelakker. | Foto: archief
Waterplezier in de Speelakker. | Foto: archief (Foto: )

Jarige Speelakker zoekt vrijwilligers

De Noordwijkerhoutse waterspeeltuin vierde vorige week haar verjaardag met een gezellig feestje. En daar was alle reden voor, want al negentien jaar is De Speelakker een begrip in Noordwijkerhout, de Bollenstreek en ver daarbuiten.

Enthousiaste vrijwilligers, in samenwerking met zorgorganisatie Raamwerk en de gemeente, hebben de speeltuin opgericht en zorgen dat kinderen hier samen heerlijk kunnen spelen met water en zand. Gratis! Volgend jaar is een jubileumjaar dat groots zal worden gevierd. Daarom was het verjaardagsfeest dit jaar wat bescheiden. Een aantal bezoekers gaf de jarige speeltuin een mooi cadeau; zij meldden zich aan als donateur. Donateur en sponsors zijn nodig: zij ervoor te zorgen dat De Speelakker goed onderhouden, veilig èn gratis blijft.

De jarige heeft nóg een wens. Voor de komende zomerperiode is De Speelakker dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het gaat om toezicht houden in de speeltuin en het verkopen van koffie, thee, ijsjes en snoep in het tuinhuis. Leuk en gezellig werk, met veel blije kinderen als dank. Aanmelden of vragen? Kom langs in de speeltuin of stuur een mail naar despeelakker@gmail.com.

De Speelakker is nog de hele zomer open. Bij voldoende vrijwilligers elke dag, behalve op dinsdag en donderdag, vanaf 13.30 tot 17.00 uur. Meer info: www.despeelakker.nl of www.facebook.com/speelakkernoordwijkerhout.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>