Afbeelding
Marcel Verheggen Fotografiewww.marcelverheggen.eu

Noordwijk is klaar voor het nieuwe seizoen

Algemeen

Vol trots is deze week het nieuwe promotiemateriaal van Noordwijk overhandigd aan wethouder Roberto ter Hark door Annemieke Pennings van VVV Noordwijkerhout en Nicole van Lieshout van Noordwijk Marketing. De bezoeker krijgt hiermee een kleurrijk en compleet overzicht in een handzaam formaat dat overal mee naartoe kan worden genomen. Zo zorgen Noordwijkerhout en Noordwijk gezamenlijk in verschillende uitgaven voor maximale exposure op minimaal formaat.

'Voel je thuis' in Noordwijkerhout is de al jaren terugkerende succesformule met alle informatie en evenementen in 2019 overzichtelijk bij elkaar. Geheel nieuw dit jaar zijn de minigids, de plattegrond van Noordwijk en Noordwijkerhout en de fietskaart van Noordwijk. Fris, hip en boordevol leuke tips en informatie over Noordwijk. Het nieuwe promotiemateriaal beschikbaar in de VVV's in Noordwijkerhout en Noordwijk en op www.noordwijk.info.

De overhandiging vond plaats voor een prachtig bloeiend bollenveld in Noordwijkerhout. Voor de mooiste foto's hoef je echt niet de bollenvelden in, die maak je net zo mooi ervoor zoals de campagne 'Enjoy the flowers, respect our pride' vertelt. Elke dag zorgen de bollenkwekers met grote inspanning en enorme passie voor hun product. Zij zien graag iedereen genieten van hun trots, maar vragen tevens respect voor de bloemen. Het lopen langs de velden is toegestaan, het lopen in de velden is verboden. Dit kan onherstelbare schade veroorzaken.

Uit de krant