De cheque van het Lentefeest wordt ingezet voor een nieuwe ponykar. | Foto: pr./Rosa van Ederen
De cheque van het Lentefeest wordt ingezet voor een nieuwe ponykar. | Foto: pr./Rosa van Ederen Foto: pr./Rosa van Ederen

Raamwerk ontvangt donatie tijdens Lentefeest

Algemeen

Zorg • De opbrengst van het Lentefeest, op zaterdag 23 maart bij Jansen's Overseas, is geschonken aan zorgboerderij de Hafakker. De 5246 euro kwam tot stand na een dag verkoop van onder andere bloembollen op pot en verse tulpen.

Appeltje-eitje, de boerderijwinkel van Zorgboerderij de Hafakker was ook present tijdens het Lentefeest. Zij hadden een kraam vol met zelfgemaakte cadeautjes en verse producten.Tijdens dit uitje voor het hele gezin konden kinderen zich vermaken in de dierenknuffelhoek, zich uitleven op een luchtkussen en zich verwonderen om de kunsten van een goochelaar.


Het was een heel gezellige dag, die in stijl werd afgesloten met de uitreiking van een cheque van maar liefst 5246 euro voor Zorgboerderij De Hafakker. De Zorgboerderij gaat dit bedrag gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe ponykar, zodat cliënten weer volop kunnen genieten van een ritje door de Bollenstreek.

Uit de krant