Open dag bij TaalLokaal | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Deze vrijwilligers werden vorig jaar nog genomineerd voor de landelijke Taalhelden-prijs. Op zaterdag 30 maart zijn zij bij de open dag. | Foto: pr.
Deze vrijwilligers werden vorig jaar nog genomineerd voor de landelijke Taalhelden-prijs. Op zaterdag 30 maart zijn zij bij de open dag. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Kort nieuws

Open dag bij TaalLokaal

Taal • Stichting TaalLokaal Noordwijkerhout zet op zaterdag 30 maart de deuren open voor publiek. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom op de locatie Duin en Dal 1. De open dag wordt georganiseerd met behulp van de mooie subsidie van 300 euro die het bestuur van TaalLokaal afgelopen november van de Noordwijkerhoutse Jeugdraad mocht ontvangen.

Behalve heerlijke streekgerechten proeven die de deelnemers van de vrouwengroep bakken, is de open dag een mooie gelegenheid om eens te gaan kijken wat deze stichting allemaal doet voor anderstaligen. De vrijwillige bijlesleraren die kinderen en (jong) volwassenen uit vele verschillende landen bijles geven, willen graag uitleg geven over hun aanpak Ook de leerlingen zelf zijn aanwezig en vertellen wat (bij)les in het Nederlands en in andere vak- en vormingsgebieden zoals wiskunde en maatschappijleer betekent voor hun succesvolle integratie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>