Jeugdwerk De Zilk zoekt spullen voor rommelmarkt | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: piet de boer
Kort nieuws

Jeugdwerk De Zilk zoekt spullen voor rommelmarkt

jeugd • Met het heerlijke lente weer op komst, is dit een mooie gelegenheid om het huis weer op te ruimen en overbodige spullen weg te doen. Maar gooi deze spullen niet weg, want op donderdag 4 april van 18.15 tot 20.30 uur doet Jeugdwerk De Zilk hun ronde door de Zilk om oude, nog bruikbare spullen op te halen.

Spullen die al jaren op zolder, in de kelder of in het schuurtje staan en die nu echt wel eens weg kunnen. Deze worden verkocht op de jaarlijkse rommelmarkt; dit keer op zondag 14 april tussen 10.00 en 15.00 uur op het eigen terrein Honk aan de Sportlaan 34. Voorheen was de markt altijd op Koninginnedag, maar al jaren is de zondag van het Mozaiekenweekend/De Zilk Culinair dé plaats om goedkope tweedehandsspulletjes op de kop te tikken.

Opruimen

Wat kan Jeugdwerk gebruiken? Eigenlijk alles wat voor een ander nog bruikbaar is, zoals boeken, speelgoed, kleding, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine meubeltjes, elektrische apparatuur, lampen, riet, koper. Grote meubels kunnen helaas niet worden meegenomen.

Het zou dus zonde zijn om oude spulletjes weg te doen, terwijl het Jeugdwerk deze nog prima kan verkopen om hun kas weer wat te spekken. Met de opbrengst van de rommelmarkt worden verschillende jeugdgroepen gedraaid en gaan de kinderen één keer per jaar op zomerkamp.

Niet in de gelegenheid om spullen op 4 april aan te bieden? Neem dan contact op met het Jeugdwerk. Meer informatie op www.jeugdwerkdezilk.nl. Of bel Conny Meskers via 06-15306788.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>