Een bakkie met...Patrick Weijers | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Patrick Weijers. | Foto: pr.
Patrick Weijers. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Een bakkie met...

Een bakkie met...Patrick Weijers

vvv • Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast bezoekers ook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. In de deze rubriek kiezen doen bezoekers een bakkie bij de VVV en beantwoorden een aantal vragen.

Deze week: Patrick Weijers

Wat doe je in het dagelijkse leven?

Patrick: "In het voorjaar varen. Wat is heerlijker dan er op een mooie dag op uit te trekken in een bootje op het water? Het geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. En je kunt ook nog eens op een geheel andere manier genieten van de prachtige omgeving en de bloeiende bloemen. Ik neem iedere dag kleine of grote groepen mee het water op. Onderweg vertel ik prachtige verhalen over de omgeving en de geschiedenis."

Ben je een echte Noordwijkerhouter?

"Ik ben geboren en opgegroeid in Noordwijkerhout, maar woon al mijn hele leven net aan de andere kant van het spoor. Natuurlijk heb ik in Noordwijkerhout op school gezeten en altijd carnaval gevierd. Dus ik voel me een echte Noordwijkerhouter!"

Wat is er allemaal zo leuk aan Noordwijkerhout?

"De mensen. Makkelijke, gezellige mensen, die genieten van het leven."

Wat zou je willen zien in Noordwijkerhout?

"Dat we ook naar en over het Oosterduinsemeer, ofwel het Comomeer, kunnen varen. Dat is ook zo een mooi gebied."

Wat moet je nog zeker een keer doen in Noordwijkerhout?

"Natuurlijk varen met de boot door de bloemenvelden. Genieten van de tulpen, hyacinten en narcissen. Zo mooi! Dus heb je dat nog niet gedaan, dit jaar vaar ik weer vanaf 29 maart. Opstapplaats tegen over Leeuwenhorst. Reserveren kan via VVV Noordwijkerhout."

Met wie zou jij een bakkie willen doen in 2019?

"Met de nieuwe burgemeester. En dan het liefst ergens tussen de bloemenvelden."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>