Boer Arie en Boerin Lot druk in de voorbereiding voor hun huwelijk | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Boer Arie en Boerin Lot druk in de voorbereiding voor hun huwelijk

voorproeven ♦ Nadat tijdens het boerenmatinee het aanstaande huwelijk van Boer Arie en Boerin Lot bekend is gemaakt, zijn alle voorbereidingen voor het huwelijk in volle gang.

De getuigen Boerin Smiekie en Boer Gerrit hebben samen met vrienden de beiden boerenhoeven feestelijk versierd. Met strobalen, fleurige voorjaarsbloemen, natuurlijk boerenkool en een prachtige verliefde foto van het kersverse stel.

Donderdag is het boerenstel op bezoek geweest bij hofleverancier Slagerij Jan van Kampen aan de Havenstraat. Zij hebben daar de worst geproefd, die wordt geserveerd tijdens het bruiloftsdiner. Aangezien het Valentijnsdag was spatte de liefde ervan af. Omringd door rode harten hebben ze de worst geproefd én goedgekeurd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>