Cilene geeft 10.000 stappenwandeling-stokje door aan Debby Schouten | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: TINO STULEN

Cilene geeft 10.000 stappenwandeling-stokje door aan Debby Schouten

Het was de laatste keer dus daarom extra bijzonder. De 10.000-stappenwandeling werd zaterdag 2 februari voor de allerlaatste keer georganiseerd door Cilene Vriend van VVV Noordwijkerhout.

Het weer was niet feestelijk maar de opkomst was groots. Een vaste kern van wandelaars en nieuwkomers liepen eerst het traditionele rondje om de Kerk en in 10.000 stappen, ongeveer 8 kilometer wandelden ze gezamenlijk richting het Nieuw Leeuwenhorstbos.

Bij het kopje koffie of thee halverwege de wandeling in NH leeuwenhorst had de 'afscheidswandeling' toch een onverwachte wending want Cilene Vriend gaf daar het stokje over aan Debby Schouten van Schouten Schoenen.

Onder luid applaus van de deelnemers vertelde Debby blij te zijn met deze traditie. Zij zal dus vanaf komende maand de wandelingen organiseren en voorlopen. De traditie wordt dus voorgezet en zowel, Cilene, Debby als alle (trouwe) wandelaars zijn blij dat dit wande fenomeen in Noordwijkerhout blijft bestaan. Zaterdag 2 maart is de eerstvolgende 10.000 stappenwandeling. Deze start om 9.00 uur bij Schouten Schoenen aan de Dorpsstraat 15.

De wandeling begint met het gewoonlijke rondje om de Witte Kerk. Ook de tussenstop met kopje koffie of thee blijft. Meelopen kost 3 euro.

Voor meer informatie: info@schoutenschoen.nl


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>