Frank Timmers: 'Ik zie in Noordwijk hele mooie dingen gebeuren' | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Frank Timmers: 'Ik zie in Noordwijk hele mooie dingen gebeuren'

Ondernemer Frank Timmers die zijn bedrijf exploiteert op 's Gravendam is een duidelijk voorstander van een ondernemersfonds. Hij ziet de grote voordelen die er uit voortkomen. En kijkt als Noordwijkerhouter met interesse naar Noordwijk. Waar ondernemers elkaar weten te vinden en gezamenlijk zinvolle initiatieven ontplooien. Timmers: 'Ik zie daar hele mooie dingen gebeuren'.

De eigenaar van het bedrijf in verpakkingen, die voorzitter is van de Ondernemersvereniging 's Gravendam, heeft al heel veel tijd en aandacht besteed aan het ondernemersfonds.

Hij is zeer teleurgesteld in de VVD-fractie die aanvankelijk het ondernemersfonds politiek heeft doodgezwegen en vervolgens ongenuanceerde cijfers heeft gepubliceerd. Timmers is bovendien niet gelukkig met het feit dat de politiek eerst een onderzoek naar draagvlak afdwong maar geen gelegenheid wil bieden om de rapportage van het gerenommeerde bureau Blauwberg publiekelijk te presenteren.

Timmers zegt dat gebruikers van bedrijfsgebouwen het Ondernemersfonds wel zien zitten maar dat een deel van de pandeigenaren de voordelen van het fonds niet onderkent. Met het huidige coalitieakkoord dreigt, bij een mogelijk niet tot stand komen van een Ondernemersfonds, dat Noordwijkerhouters lijdzaam toezien hoe alleen Noordwijk dit jaar profiteert van de beschikbaar gestelde financiën. Frank Timmers hoopt dat het college voortvarend beleid gaat voeren en dat de politiek eindelijk ruimte biedt aan het presenteren van het rapport van Blauwberg.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>