Isolatieactie | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Door de woonwensen van Lisse in kaart te brengen, kan de gemeente bij nieuwbouw goed inspelen op waar behoefte aan is.
Door de woonwensen van Lisse in kaart te brengen, kan de gemeente bij nieuwbouw goed inspelen op waar behoefte aan is. (Foto: pr)

Isolatieactie

De gemeente Noordwijk verlengt de isolatieactie. Daarmee krijgen woningbezitters tot 1 maart 2019 een scherpe prijs op de uitvoer van spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie.

Voor mensen die met korting hun huis willen isoleren belegt de gemeente twee informatieavonden: donderdag 7 februari in het Northgo College, Noordwijk en dinsdag 12 februari in De Duinpan, De Zilk. Inloop is vanaf 19.00 uur, aanvang om 19.30 uur. Tijdens de avond geeft het Duurzaam Bouwloket onafhankelijk advies over isolatiemaatregelen, -materialen en belangrijke aandachtspunten. Ook kunnen vragen worden gesteld aan de isolatiebedrijven die meedoen aan de actie.

Aanmelden voor de informatieavonden kan via https://www.duurzaambouwloket.nl/odwh.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>