Max Verstappen geniet bij Arthur | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Max Verstappen bij lunchroom Arthur.
Max Verstappen bij lunchroom Arthur.

Max Verstappen geniet bij Arthur

Het was een hele verrassing voor Yvonne Warmerdam van lunchroom Arthur aan de Dorpsringweg toen onze eigen Formule I coureur Max Verstappen in hoogst eigen persoon de gerenommeerde lunchroom kwam binnenstappen.

Ook Formule I coureurs moeten eten bleek wel en dat hij daarvoor Arthur uitkoos is niet zo verwonderlijk. De prachtige zaak ziet er uitnodigend uit en aan gezelligheid in Noordwijkerhout geen gebrek. Het leuke was wel dat Max direct spontaan wilde poseren voor Yvonne, die meteen haar kans schoon zag. De geschiedenis vertelt niet of Max op weg was of net terugkwam van het Circuit van Zandvoort om de baan te keuren, misschien een afspraak had met Prins Bernhard jr. of alvast poolshoogte kwam nemen voor het gezellige en komende carnaval in Noordwijkerhout.

Feit is wel dat Max van zijn eten genoot. Met dank aan Yvonne Warmerdam, die deze foto graag ter beschikking stelde aan het Noordwijkerhouts Weekblad. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>