Vers bloed bij OpdeKoffie | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Vers bloed bij OpdeKoffie

regio ♦ Met ingang van dit jaar organiseert Lisa de Blok samen met Paul van der Putten de bijeenkomsten Opdekoffie IndeBollenstreek. Zij vervangt daarmee John van der Tol, die na drie jaar afscheid neemt als medeorganisator. Als city manager van Teylingen en Lisse en vrijwilliger bij de Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek, heeft hij er geen tijd meer voor.

Opdekoffie IndeBollenstreek bestaat in de huidige vorm nu drie jaar. Het is een informeel concept waarbij ondernemers, managers en bestuurders uit de regio elkaar zes keer per jaar bij de koffie ontmoeten. Er zijn geen kosten of lidmaatschap aan verbonden. Het doel is om Bollenstrekers de gelegenheid te bieden elkaar en hun werk (beter) te leren kennen. Dat werkt op woensdagochtenden met netwerken tijdens de koffie, een presentatie of oproep op de zeepkist en de loterij. Daarbij verloten enkele ondernemers een product of dienst onder de aanwezigen. De eerstvolgende bijeenkomst is woensdag 30 januari tussen 9.00 en 11.00 uur bij Stichting Cultuurbeleving Hillegom aan de Prinses Irenelaan 16. Meer informatie en aanmelden voor de zeepkist kan via de website www.opdekoffieindebollenstreek.nl.

De oorsprong van OpdeKoffie IndeBollenstreek ligt in 2011 toen Paul van der Putten (Pluslive-internet en bedrijfsfotografie) en John van der Tol het initiatief namen de Open Coffee Bollenstreek te organiseren. Van der Putten: "Ik ervaar dat dankzij deze bijeenkomsten ondernemers elkaar leren kennen, waarderen en gaan samenwerken."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>